در پشت جلد این کتاب میخوانیم:
کتاب حاضر، مرجع و راهنمای مناسبی است برای متخصصان روانشناسی سلامت، روانشناسی بالینی و پزشکان.
بخش یکم این اثر به توصیف الگوهای نظری روانشناسی سلامت و الگوی تلفیق و ادغام روانشناسی و پزشکی، رابطهی پزشک- بیمار و صورتبندی مورد و درمانهای روانشناسی اختصاص یافته است. در بخشهای دیگر این کتاب، پیشگیری از بیماریهای مزمن، شایعترین بیماریها نظیر بیماریهای قلبی- عروقی، سرطان، سایکوانکولوژی و انکولوژی، دیابت، بیماریهای کلیوی و ... به تفصیل مورد بحث قرار گرفته و دستآخر موضوعات خاص روانشناسی بالینی سلامت نظیر درد مزمن، بیخوابی و مسایل کار بالینی و نیز ترک سیگار و سوءمصرف مواد، با دقتی شایسته تحلیل و تبیین شده است.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


نویسندگان: مایکل آنتونی، گیل ایرونسون، و نیل اشنایدرمن؛ مترجمان: سیدجواد آلمحمد، سولماز جوکار و دکتر حمیدطاهر نشاطدوست؛ سال انتشار: 1388؛ ناشر: جهاد دانشگاهی واحد اصفهان.
در معرفی این کتابها که توسط مولفان نوشته شده است میخوانیم:
این کتابها، کاملا کاربردی است و ویژهی متخصصانی است که در حیطهی روانشناسی، روانپزشکی، روانپرستاری، مشاوره، مددکاری و سایر حیطههای دیگر سلامت روان فعالیت دارند. موارد استفادهی این کتابها میتواند پژوهشی یا خدماتی باشد و در مراکزی که درمانهای روانشناختی را در برنامهی خود جای دادهاند استفاده شود. در برنامهی ارایه شده در این کتابها، از روشهای جدیدی استفاده شده است که میتواند تا حد قابل توجهی مشکلات مربوط به مراجعان را تخفیف دهد. اثربخشی این پروتکل در پژوهشهای انجام شده در داخل، مورد بررسی قرار گرفته و نتایج خوبی نشان داده است.
کتاب "راهنمای عملی مدیریت استرس به شیوهی شناختی- رفتاری" شامل کلیهی دستورالعملهای لازم و گام به گام جهت هدایت جلسات درمانی است. "کتاب کار مدیریت استرس به شیوهی شناختی- رفتاری"، مربوط به بیماران یا درمانجویان است که آنها میبایست این کتاب را در جلسات درمانی به همراه خود بیآورند و همراه با درمانگر از آن استفاده نمایند. درمانجویان میبایست تکالیف داخل جلسات و تکالیف خانگی را در "کتاب کار" انجام دهند. مزیت دیگر "کتاب کار" این است که محتوای جلسات درمان در آن محفوظ میباشد و هر زمان که درمانجو نیاز داشته باشد، میتواند آن را مرور نماید. در این کتاب، تمامی جداول و برگههای مورد نیاز هر فصل آمده است و نیاز به هیچ گونه کپیبرداری از کتاب وجود ندارد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نام کتاب : مقدمه ای بر فراروانشناسی
نویسنده: ایروین؛ مترجم: دکتر سید احمد جلالی؛ سال انتشار: 1389؛ ناشر: پادرا.
در فصل اول کتاب که عنوان مقدمه را نیز در بردارد، فرا روان شناسی مطالعه علمی تجاربی تعریف شده که در حال حاضر خارج از قلمرو توانایی های انسان است و برای علوم متعارف ، ناشناخته و نامکشوف می باشد. هدف کتاب این است که در مورد تلاشهایی که فرا روان شناسان در راستای مبانی این پدیده های غیر عادی و کشف اصالت آنها به عمل آورده اند، یک ارزشیابی مقدماتی انجام دهد.
این کتاب به بررسی مفهوم رایج فراروان شناسی به عنوان پدیده های فراهنجار نمی پردازد بلکه آن را به عنوان تجاربی که خارج از گستره توانایی های انسانی است مورد مطالعه قرار می دهد.
ترجمه کتاب با وجود دشواری مطالب، گستردگی موضوعات و سبک نگارش مولف، با دقت و روانی بسیار انجام گرفته است و اگرچه مترجم به گفته خود در مقدمه، تلاش کرده است که اصالت متن و مفاهیم فدای زیبایی کلام نشود، مطالعه کتاب نشان می دهد که هر دو مورد رعایت شده است.
-----------------------------------------------------------------------------------------------